Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant Member lockdownthebulldogMale/Netherlands Recent Activity
Deviant for 2 Years
Needs Premium Membership
Statistics 0 Deviations 3,665 Comments 1,770 Pageviews

Newest Deviations

No deviations yet.

Favourites

Activity


Tagged by :iconspd243:

Rules:

1. you most post the rules
2. answere the questoins the tagger set for you and create new questoins for the peopel you tag to  answere
3. you have to choose 10 peopel to tag and post thier on your journal
4. Go to thier pages and tell them you tagged her/him
5. No tag backs
6. No crap in tagging sention about "you are tagged if you reading this" you have too tag 10 peopel

1. What is your favorite animal and why?
Answer: Cougar i like bigg cats

2. who is your favorite Sonic character?
Answer: Omega  i like hem hy is u walking armory

3. What do you fear the most?
Answer: dat i well lose my job no work no money

4.  If you could have three wishes what would you wish for?
Answer: i will wish fo one thing dat dare are no moor wars in the world  i hate wars

5.  What type of music helps you relax?
Answer: the swedish metal band Sabaton

6. What is your favorite beverage to drink
Answer: oj

7.  what is your favorite 90s show and why?
Answer: o hard one  biker mice from mars i like the character modo u lot

8. What is your passion what do dream to do?
Answer: to learn moor of history and pas it down to the nexst gen

9. Do you like  certain cartoons nowadays?
Answere: well i like the midd 90s/ late 80s cartoons moor damn the cartoon now on the t.v

10. who is your favorite Disney character?
Answer:  Chip and Dale

peopel i tagged  ? Well com later  i have no time now butt it well com
  • Mood: Optimism
  • Listening to: Sabaton carolus rex
  • Reading: warhammer warbooks
  • Watching: transformers g1
  • Playing: Fallout newvegas
  • Eating: chips
  • Drinking: cola

deviantID

lockdownthebulldog
Netherlands

AdCast - Ads from the Community

×

Groups

Comments


Add a Comment:
 
:iconlockdownthebulldog:
lockdownthebulldog Featured By Owner Dec 30, 2012
:icondragonglomp: on all off you
Reply
:iconshadhegiefan1:
shadhegiefan1 Featured By Owner Sep 19, 2012  Hobbyist Digital Artist
do you no speaka da english?
Reply
:iconlockdownthebulldog:
lockdownthebulldog Featured By Owner Sep 19, 2012
No it u it u littel hard for my onderenstand i trea two onderstand it
Reply
:iconshadhegiefan1:
shadhegiefan1 Featured By Owner Sep 20, 2012  Hobbyist Digital Artist
oh okay. (Im sorry I'm just a freak grammar Nazi, don't mind me X3)
Reply
:iconlockdownthebulldog:
lockdownthebulldog Featured By Owner Sep 21, 2012
its all right :)
Reply
:iconpoul-tisbey:
Poul-Tisbey Featured By Owner Aug 16, 2012  Student General Artist
Ahoy, mate :ahoy: Thank you for the fave
Reply
:iconlockdownthebulldog:
lockdownthebulldog Featured By Owner Aug 16, 2012
Np cap your style rocks :ahoy:
Reply
:iconpoul-tisbey:
Poul-Tisbey Featured By Owner Aug 16, 2012  Student General Artist
Why thank you again :D
Reply
:iconlockdownthebulldog:
lockdownthebulldog Featured By Owner Aug 16, 2012
Np cap :D
Reply
:iconmysticfeather:
MysticFeather Featured By Owner Jun 15, 2012
Hey, thanks for the :+devwatch: ^^!
Reply
Add a Comment: